Web Analytics Made Easy - Statcounter

تاخیرهای متعدد در توسعه ظرفیت خط لوله نفت از آلبرتا به تولیدکنندگان نفت سنگین کانادا در فاصله سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ حداقل ۱۴ میلیارد دلار آمریکا ضرر زده است.

نفت سنگین کانادا معمولا ارزانتر از شاخص قیمت نفت آمریکا معامله می شود زیرا تولید آن در خشکی محصور بوده و از بازارهای بزرگ فاصله دارد و با گریدهای نفتی مختلف مقایسه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال محدودیتهای خط لوله در پنج سال گذشته اختلاف قیمت نفت وسترن کانادین سلکت نسبت به شاخص وست تگزاس اینترمدیت آمریکا را افزایش داده است.

تحقیقات شرکت آی اچ اس مارکیت نشان داد بدون محدودیت ظرفیت صادرات خط لوله، نفت سنگین وسترن کانادا در مقایسه با قیمت وست تگزاس اینترمدیت در فاصله سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ می توانست حداقل سه دلار در هر بشکه بیشتر قیمت داشته باشد.

این به معنای آن است که تولیدکنندگان نفت سنگین آمریکا در پنج سال گذشته حداقل ۱۴ میلیارد دلار از ارزش نفتشان را از دست داده اند. البته آی اچ اس مارکیت خاطرنشان کرده که این برآورد محافظه کاران بوده است.

اگرچه پروژه های توسعه خط لوله نفت با تاخیرها و شکایتها مواجه شده است اما تولید نفت کانادا در فاصله سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ بیش از ۷۰۰ هزار بشکه در روز رشد کرده و مشکل ظرفیت صادرات را حادتر از گذشته ساخته است.

این مشکل در پاییز سال ۲۰۱۸ که قیمت شاخص نفت کانادا در اکتبر و نوامبر به رکورد پایین ۱۴ دلار در هر بشکه رسید و اختلاف قیمتش با شاخص نفت آمریکا حدود ۵۰ دلار در هر بشکه شد، آشکارتر شد. دولت آلبرتا در اوایل دسامبر سال ۲۰۱۸ برای تقویت قیمت نفت سنگین کانادا کاهش تولید اجباری از ژانویه سال ۲۰۱۹ را اعلام کرد. آلبرتا اکنون این کاهش تولید اجباری را لغو کرده زیرا فضای کافی در خطوط لوله وجود دارد و در بحبوحه تقاضای کمتر در شرایط همه گیری ویروس کرونا، تولیدکنندگان پایینتر از ظرفیت تولید می کنند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، اوایل ماه جاری شرکت انبریج ساخت جایگزین خط لوله لاین ۳ در مینه سوتا را پس از دریافت تمامی مجوزهای لازم آغاز کرد. لاین ۳ یکی از امیدهای تولیدکنندگان نفت کانادا برای افزایش ظرفیت صادرات نفت است به خصوص که جو بایدن، رییس جمهور منتخب آمریکا احتمالا با پروژه خط لوله کی استون ایکس ال که از سوی ترامپ احیا شده بود، احتمالا مخالفت خواهد کرد.

برچسب هاخط لوله نفت کانادا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: خط لوله نفت کانادا آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو خط لوله نفت نفت کانادا نفت سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۳۹۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز دوشنبه پس از بالا رفتن قیمت نفت خام عربستان برای فروش به اکثر مناطق و همچنین کمرنگ شدن دورنمای آتش‌بس در غزه افزایش یافت. بدین ترتیب ترس از گسترش جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در منطقه نفت‌خیز خاورمیانه تشدید شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۳۳ سنت معادل ۰.۴۰ درصد افزایش به ۸۳ دلار و ۲۹ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳۶ سنت معادل ۰.۴۶ درصد افزایش ۷۸ دلار و ۴۷ سنت معامله می‌شود.
عربستان قیمت رسمی فروش نفت خام خود به آسیا، شمال غرب اروپا و منطقه مدیترانه را در ماه ژوئن افزایش داده که حاکی از افزایش تقاضا در این مناطق در فصل تابستان است.

هر دوی این شاخص‌های نفتی بیشترین کاهش قیمت هفتگی طی سه ماه گذشته را در هفته گذشته تجربه کردند. نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داد. انتشار اطلاعات اقتصادی آمریکا و به تعویق افتادن احتمالی زمان کاهش نرخ بهره بانک مرکزی این کشور از دلایل کاهش قیمت نفت بود.
آغاز دوباره مذاکرات برای آتش بس در غزه هم تاثیر مخاطرات ژئوپلیتیکی در افزایش قیمت نفت را کاهش داده بود.
اما دورنمای رسیدن به یک قرارداد آتش‌بس کمرنگ شده است. حماس خواستار پایان جنگ در ازای آزادسازی گروگان‌ها شده و بنجامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی این درخواست را رد کرده است.
از طرف دیگر، شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های فعال نفت و گاز خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا تا ۴۹۹ حلقه پایین آمده که بیشترین کاهش هفتگی از نوامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • اتحاد دلاری در کانال ۶۰ هزار
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • طلا باز هم اوج گرفت/ قیمت جدید طلا ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • اوکراین مدعی خسارت یک میلیارد دلاری شد
  • منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشیم؟
  • جهان منتظر طلای ۳۰۰۰ دلاری باشد؟
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • راستی آزمایی کمک ۱۷ میلیارد دلاری آمریکا به افغانستان